Smarte hjelmer

Smarte hjelmer med nyttige og livreddende funksjoner
Sykkelstativ for hengerfestet

Sykkelstativ for hengerfestet

Vare- og servicesykler

Disse ekstremt robuste elsyklene er designet for varetransport og servicetjenester.

Vare- og servicesykler

Disse ekstremt robuste elsyklene er designet for varetransport og servicetjenester.

Bazz E-Bikes er et nederlandsk selskap som har levert elsykler for varetransport og servicetjenester til private og offentlige virksomheter på kontinentet i en årrekke. Syklene brukes for eksempel både av selskaper innen take-away og av hjemmesykepleien.

Sportall Nordic er importør og distributør for disse sykelene for Norden.

Et miljøvennlig transportalternativ

I byer og tettsteder er en elsykkel et godt, grønt alternativ for transport av lettere varer og personell. En kraftig motor og god batterikapasitet gjør det enkelt å komme hurtig fram uten å bli svett og trøtt. Og Bazz sine sykler kan tilpasses behovet man har – enten det gjelder å holde pizzaen varm eller å frakte lettere verktøy på en sikker måte.

Et økonomisk transportalternativ

For mange bedrifter er bilparken en stor utgiftspost. Med vare- og servicesykler reduseres både investeringene og driftskostnadene. Og i byene kommer man ofte raskere frem med sykkel enn bil – ikke minst på travle tider av døgnet. Parkeringsplass trenger man heller ikke å tenke på. Man er heller ikke låst til at de ansatte må ha førerkort.

Ta kontakt med oss for spesifikasjoner og pris

Bazz sine vare- og servicesykler kan som nenvt tilpasses virksomhetens behov. Lastekassene kan plasseres foran eller bak – eller begge steder på samme sykkel om man har mye å frakte. Syklene kan også leveres i spesialfarger og med firmaets logo på ramme og lastekasser.

Enkle og robuste

Bazz har bygget syklene for at de skal tåle mye bruk og betjenes av ulike personer fra dag til dag. De er derfor enkle å betjene og alle deler er robuste.

Tilpassede lastekasser

Syklene er bygget slik at det er enkelt å montere tilpassede lastekasser både foran og bak.

Solide bremser

Med last på sykkelen øker både vekt og bremselengde. Bazz benytter bremsesystemer fra annerkjente leverandører og de er dimensjonert for denne type bruk.

Stødig parkering

Den solide A-støtten sikrer at sykkelen står stødig parkert også når den er fullastet foran og bak.

Trafikksikker

Trafikksikkerheten er ivaretatt gjennom solide komponenter og doble baklykter sikrer optimal synlighet i trafikken.

Komfortabel

Med sine myke og gode seter gir disse syklene god komfort for syklisten og dempingen i framgaffel gjør også at sykling på brostein og ujevne underlag oppleves behagelig.  

Interessert i å bli forhandler?

Vi bygger nå opp et forhandlernettverk i alle de nordiske landene – først ute er Norge. Er dette interessant for dere?