Smarte hjelmer

Smarte hjelmer med nyttige og livreddende funksjoner
Sykkelstativ for hengerfestet

Sykkelstativ for hengerfestet

Elsykler for alle typer turer

Vi forhandler to ulike merker som har solide elsykler som tar deg dit du ønsker – til jobben, en kjapp bytur eller ut på landet.

Elsykler for alle typer turer

Vi forhandler to ulike merker som har solide elsykler som tar deg dit du ønsker – til jobben, en kjapp bytur eller ut på landet.

Stilig all-rounder

Keola lager elektriske sykler som tar deg dit du ønsker – til jobben, en kjapp bytur eller ut på landet. Den balanserte og lydløse motoren sørger for en behagelig sykkelopplevelse. Skift mellom 7 gir fra Shimano og se hastigheten på displayet.

Elegant design

Van Dijck er den optimale kombinasjon av komfort og kraft – pakket inn i et tidløst, elegant design. Med den kraftige midtmonterte motoren som hjelper deg når du trør, kan du ha glede av sykkelen i all slags vær. Med girene og motorassistanse kan du enkelt justere ønsket rytme og fart.

Våre elsykler

GRATIS FRAKT – LEVERES 99 % FERDIG MONTERT
Det eneste du trenger å gjøre når du mottar sykkelen er å skru på pedalene og rette opp og feste styret. Til pedalene trenger du en fastnøkkel og til styret en umbraco-nøkkel.

Lukket kjedekasse

Våre elsykler med kjededrift har lukket kjedekasse. Dette reduserer korrosjon og holder kjedet renere.

Beltedrift

Noen av våre modeller er utstyrt med beltedrift i stedet for vanlig sykkelkjede. Dette er en meget driftssikker løsning som fungerer perfekt for elsykler.
Aldri mer oljesøl og rustent kjede!

Kreutzer krankmotor

Alle våre modeller har motoren plassert der den hører hjemme – i kranken. Krankmotorene fra Kreutzer er kraftige og normalt må du opp i en høyere prisklasse for å få samme kraft.

Kraftige batterier

På de fleste av våre modeller er batteriet innfelt i rammen – det gir et smekkert og elegant design. Men det aller viktigste er at batteriet er kraftig og kan ta deg dit du vil.

Interessert i å bli forhandler?

Vi bygger nå opp et forhandlernettverk i alle de nordiske landene – først ute er Norge. Er dette interessant for dere?