Smarte hjelmer

Smarte hjelmer med nyttige og livreddende funksjoner
Sykkelstativ for hengerfestet

Sykkelstativ for hengerfestet

Finn riktig hjelmstørrelse

Alle Livall-hjelmene har et justeringshjul i nakken slik at du kan justere den til den sitter perfekt. Hvis du lurer på om du skal kjøpe medium eller large kan du følge veiledningen nedenfor.

Slik måler du omkretsen på hodet

Bruk et målebånd og mål omkretsen på hodet ditt. Pass på at målebåndet ligger vannrett og plassert rett over dine øyenbryn. Dersom du er midt mellom to størrelser, er det ofte lurt å velge den største. Årsaken er at du da får plass til et pannebånd eller en hjelmlue på kjølige dager. Alle Livall-hjelmene har en justeringsskrue bak på hjelmen slik at du kan justere den til den sitter perfekt.

Slik skal hjelmen sitte

Sykkelhjelmen du bruker har liten effekt hvis den brukes feil. Beskyttelse av panne og tinninger er spesielt viktig fordi de fleste slagene mot hodet skjer på disse punktene. Hjelmen skal være tettsittende men ikke ubehagelig stram. Bruk justeringsskuren bak og juster hakestroppene slik at hjelmen ikke kan beveger seg bakover, fremover eller henger skjevt på. Skulle du falle og hjelmen får støt, må den byttes ut. Selv nesten usynlige skader kan gjøre at hjelmen ikke beskytter godt nok i en ulykkessituasjon.

Sertifisering

Våre hjelmer har flere sertifiseringer – inkludert CE og EN 1078 som er det europeiske kravet for hjelmer som er godkjente for skating og sykling.

Interessert i å bli forhandler?

Vi bygger nå opp et forhandlernettverk i alle de nordiske landene – først ute er Norge. Er dette interessant for dere?