Smarte hjelmer

Smarte hjelmer med nyttige og livreddende funksjoner
Sykkelstativ for hengerfestet

Sykkelstativ for hengerfestet

Sikkerhet på en ny måte

Vanlige hjelmer skal beskytte deg når ulykken er ute. Våre hjelmer tar sikkerheten et steg lengre – de forebygger ulykker og sender automatisk varsel hvis ulykken likevel inntreffer.

Sikkerhet på en ny måte

Våre hjelmer tar sikkerheten et steg lengre – de forebygger ulykker og sender automatisk varsel hvis ulykken likevel inntreffer.

Livall-hjelmene har smarte funksjoner tilpasset ulike behov

Alle Livall-hjelmer har fallsensor og mulighet for automatisk SOS-varsel. Øvrige funksjoner med lys, lyd og tale varierer fra modell til modell.

EVO21

En all-round hjelm som passer for ulike typer sykling. Denne hjelmen har lys med 360° dekning – vidvinklet frontlys og baklys som dekker 270˚, blinklys og automatiske bremselys. EVO21 har ikke funksjoner for lyd og tale. Fjernkontroll som festes på styret.

C20

Dette er hjelmen som passer for både sykkel og elsparkesykkel. Du får økt synlighet i trafikken med lysene bak på hjelmen. Lav vekt – enkel å ta med seg overalt. C20 har ikke funksjoner for lyd og tale. Ingen fjernkontroll.

BH51M Neo

Dette er en hjelm som passer for både vanlig sykkel, el-sparkesykkel, skating og ridning. Lys både foran og bak på hjelmen. Blinklys og automatiske bremselys. Funksjoner for lyd og tale gjennom innebygde høyttalere og mikrofon. Fjernkontroll som kan festes på styret.

BH62 Neo

Den perfekte hjelmen for treningsturer og de som holder høy hastighet til og fra jobben. Lys bak på hjelmen – blinklys og automatiske bremselys.
Funksjoner for lyd og tale gjennom innebygde høyttalere og mikrofon. Fjernkontroll som kan festes på styret.

MT1 Neo

Denne er hjelmen er optimalisert for deg som liker terrengsykling. Lys bak på hjelmen – blinklys og automatiske bremselys. Funksjoner for lyd og tale gjennom innebygde høyttalere og mikrofon. Fjernkontroll som kan festes på styret. Avtagbar skjerm.

RS1

Hjelmen som er utviklet for bruk i alpinbakken eller for toppturer på ski eller snøbrett. Funksjoner for lyd og tale gjennom innebygde høyttalere og mikrofon. Denne hjelmen har ikke lysfunksjoner. Ingen fjernkontroll, men store betjeningsknapper på hver side av hjelmen.

Stor skihjelm-test på friflyt.no.
Livall RS1 fikk poengsummen 7 av 10. Les mer

Sikkerhetssertifisering