Smarte hjelmer

Smarte hjelmer med nyttige og livreddende funksjoner
Sykkelstativ for hengerfestet

Sykkelstativ for hengerfestet

Elsykkel-støtte til alle i Stavanger!

Sportall gir kr 2.023,- i rabatt ut året.

Elsykkel-støtte til alle i Stavanger!

Sportall gir kr 2.023,- i rabatt ut året.

Stavanger kommune skriver på sine nettsider:
En el-sykkel er et godt alternativ til bilen, men de koster mer enn vanlige sykler. Derfor ønsker vi å støtte de som går til innkjøp av en el-sykkel. Stavanger kommunes elsykkel-støtte på kr 5.000,- blir avgjort ved loddtrekning.

Vi i Sportall henger oss på og gir elsykkel-støtte til alle som er bosatt i Stavanger – uavhengig av om du får støtte fra kommunen eller ei.

Ønsker du å søke på kommunens støtteordning er søknadsfristen 9. oktober. Her kan du lese mer om støtteordningen.

Kr 2.023,- i rabatt

I nettbutikken vår kan du kjøpe elsykler fra de nederlandske merkene Van Dijck og Keola. Dette er flotte og praktiske all-round-modeller som tar deg dit du ønsker – til jobben, en kjapp bytur eller ut på landet.

Du bruker rabattkoden ‘stavanger-2023’ i handlekurven på sportall.no – da trekkes kr 2.023,- fra på sluttsummen. Elsykkelen blir levert hjem til deg – gratis! Alt som gjenstår da er å pakke den ut, skru på pedalene og justere styret.

Vilkår for rabatten

Rabattkoden gjelder ut året, men enkelte modeller kan bli utsolgt.

Vilkår for bruk av rabattkoden ‘stavanger-2023’:
• Rabatten gjelder kun 1 elsykkel per kunde  • Kunden må være folkeregistrert i Stavanger kommune  • Leveringsadressen for sykkelen må være i Stavanger kommune. • Vår rabattkode kan benyttes selv om man ikke får støtte fra kommunen. • Koden kan ikke brukes på salgsvarer eller sammen med andre rabatter

Brudd på vilkårene medfører annullering av rabatten.

Våre elsykler

GRATIS FRAKT – LEVERES 99 % FERDIG MONTERT
Det eneste du trenger å gjøre når du mottar sykkelen er å skru på pedalene og rette opp og feste styret. Til pedalene trenger du en fastnøkkel og til styret en umbraco-nøkkel.

Lukket kjedekasse

Våre elsykler med kjededrift har lukket kjedekasse. Dette reduserer korrosjon og holder kjedet renere.

Beltedrift

Noen av våre modeller er utstyrt med beltedrift i stedet for vanlig sykkelkjede. Dette er en meget driftssikker løsning som fungerer perfekt for elsykler.
Aldri mer oljesøl og rustent kjede!

Kreutzer krankmotor

Alle våre modeller har motoren plassert der den hører hjemme – i kranken. Krankmotorene fra Kreutzer er kraftige og normalt må du opp i en høyere prisklasse for å få samme kraft.

Kraftige batterier

På de fleste av våre modeller er batteriet innfelt i rammen – det gir et smekkert og elegant design. Men det aller viktigste er at batteriet er kraftig og kan ta deg dit du vil.

Interessert i å bli forhandler?

Vi bygger nå opp et forhandlernettverk i alle de nordiske landene – først ute er Norge. Er dette interessant for dere?